ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι την σκότωσε

21:39 - 17 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι την σκότωσε
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την εξιχνίαση του εγκλήματος να ολοκληρώνεται με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Μετά από κατάθεση έξι ωρών στη ΓΑΔΑ, ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, καθώς τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

{https://twitter.com/hellenicpolice/status/1405595345636184067}

Ο δράστης είχε μεταφερθεί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα είχε καταθέσει ο 33χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστήριζε, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί αύριο (18/6) το πρωί στον εισαγγελέα.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:48 - 17 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.