ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά- Η συγκλονιστική ομολογία: Θόλωσα και την έπνιξα

08:00 - 18 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Γλυκά Νερά- Η συγκλονιστική ομολογία: Θόλωσα και την έπνιξα
«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Με αυτή τη φράση, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Μετά από κατάθεση έξι ωρών στη ΓΑΔΑ, ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, καθώς τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ και έλυσαν το γρίφο είναι τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα είχε καταθέσει ο 33χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστήριζε, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα (18/6) το πρωί στον εισαγγελέα. 

Τελευταία τροποποίηση στις 07:55 - 18 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.