ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδo στα βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου-δολοφόνου

08:50 - 18 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδo στα βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου-δολοφόνου
Από την πρώτη μέρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο μωρό της, στα Γλυκά Νερά, ο βρετανικός Τύπος παρακολουθούσε στενά την υπόθεση, καθώς η άτυχη κοπέλα είχε βρετανική υπηκοότητα.

Σήμερα, η ομολογία του 32χρονου πιλότουομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, αποτελεί πρωτοσέλιδο σε πολλά μέσα. 

Η Sun, με τίτλο «Την έπνιξα», αναφέρει ότι «ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του Καρολάιν Κράουτ αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους».

egklima-sta-glyka-nera-protoselida-sta-vretanika-mme-i-omologia-toy-syzygoy0

Η Daily Mail αναφέρει στον τίτλο της: «Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι μπροστά στο παιδί τους, αφού το smartwatch κατέστρεψε το άλλοθί του».

egklima-sta-glyka-nera-protoselida-sta-vretanika-mme-i-omologia-toy-syzygoy2

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας, που επήλθε από ασφυξία.

Η Mirror γράφει: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Βρετανίδα μαμά μπροστά στην μόλις 11 μηνών κόρη τους, σύμφωνα με την αστυνομία».

Τελευταία τροποποίηση στις 08:57 - 18 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.