ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετράλωνα: Θύμα βιασμού 50χρονη καθαρίστρια-Κρατούνταν όμηρος για 4 ώρες

10:10 - 20 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Πετράλωνα: Θύμα βιασμού 50χρονη καθαρίστρια-Κρατούνταν όμηρος για 4 ώρες
Μία κτηνωδία έζησε το Σάββατο (19/6) 50χρονη καθαρίστρια, μετά από σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από άνδρα στα Κάτω Πετράλωνα.

Η 50χρονη έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή και από μία πρώτη εκτίμηση φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Η γυναίκα, που παραμένει σε κατάσταση σοκ, υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστήριο έλεγχο, ενώ οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σημειώνεται ότι έξω από το σπίτι συγκεντρώθηκαν αργότερα άτομα που φώναζαν συνθήματα υπέρ της 50χρονης γυναίκας.

Το χρονικό

Η 50χρονη γυναίκα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι της με προορισμό την οδό Συμμαχίδων 11 στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο δράστης με καταγωγή από την Βουλγαρία την περίμενε στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας όπου και διαμένει.

Το θύμα έφτασε στο σπίτι του δράστη για να καθαρίσει το σπίτι. Μόλις έφτασε, εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Δεν έχει αποκλειστεί, μάλιστα, το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες. Η γυναίκα έριξε και μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μόλις η 50χρονη κατάφερε και πέρασε το κατώφλι της πολυκατοικίας, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τις γειτόνισσες, οι οποίες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καθώς η γυναίκα ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:47 - 20 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.