ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 50χρονης

10:42 - 21 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 50χρονης
Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας, σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ έχει λάβει ήδη εξιτήριο.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας.

«Μετά την διαφυγή του θύματος από τη συγκεκριμένα οικία και την κλήση της αστυνομίας, η αστυνομία ανταποκρίθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, απέκλεισε τον χώρο διασφαλίζοντας οποιοδήποτε ενδεχόμενο να φύγει από εκεί πέρα ο δράστης μέχρι να έρθουνε και οι υπόλοιπες αστυνομικές δυνάμεις που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης, και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού γιατί δεν υπήρχε πλέον άμεσος κίνδυνος ζωής», δήλωσε ο κ. Σκρέκας αναφερόμενος στις κινήσεις της αστυνομίας την ημέρα του βιασμού της 50χρονης.

Όπως είπε, ο δράστης δεν εντοπίστηκε καθώς είχε διαφύγει πριν από την άφιξη της αστυνομίας. «Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά», συνέχισε.

«Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς για να μην έχουμε αντίστοιχα στο μέλλον», κατέληξε. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.