ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοκτονία Σταύρου Δογιάκη με δύο σφαίρες- Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

08:14 - 23 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Αυτοκτονία Σταύρου Δογιάκη με δύο σφαίρες- Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
Ο Σταύρος Δογιάκης συνιδιοκτήτης της ταβέρνας "Κρητικός" έβαλε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τέλος στη ζωή του και το απόγεμα της Τρίτης (22/6) βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε να δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όπως έγινε γνωστό, την Κυριακή είχε πάει σε γάμο με φίλους και συνεργάτες και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σύμφωνα με μαρτυρίες είχε επιστρέψει στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά. Τελευταίο σημάδι ζωής του Σταύρου Δογιάκη ήταν ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας που φρόντιζε την μητέρα του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα ο αδερφός του 53χρονου ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνιση του και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του missing alert.

Όπως κατέθεσε ο αδερφός του στην αστυνομία, ο 53χρονος μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός» αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ. Ο ίδιος θα έφτιαχνε μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι φέρεται να είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή. Ο Σταύρος Δογιάκης, έγραψε ένα σημείωμα λίγων λέξεων που ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του.

Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης (22/6) περιπατητές εντόπισαν μία σορό σε δασώδη περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και την Αγία Παρασκευή. Ο επιχειρηματίας φέρεται να πήρε το αυτοκίνητό του, να οδήγησε προς την ερημική τοποθεσία, να περπάτησε μερικά μέτρα μακριά από το ΙΧ και να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Δίπλα στη σορό του που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα βρέθηκε το πιστόλι που πιθανότητα χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στο σημείο, παρουσία ιατροδικαστή, προέκυψε ότι πιθανότητα ο θάνατος του επιχειρηματία προήλθε από αυτοχειρία. Σε αυτό το συμπέρασμα συνέκλιναν άλλωστε και οι έρευνες των αρχών καθώς ο 53χρονος είχε αφήσει σημείωμα πίσω του με υπόνοιες ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Πάντως, τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσουν ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του που θα πιστοποιούν ότι ο ίδιος χρησιμοποίησε το πιστόλι.

Σημειώνεται ότι άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες η ψυχολογική του κατάσταση δεν ήταν καλή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.