ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνήγορος Χρ. Παππά: Δεν είχε ερείσματα στο εξωτερικό

09:35 - 05 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου Παππά, καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής μίλησε τη Δευτέρα (5/7) στην ΕΡΤ ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης.

«Ο Χρήστος Παππάς δεν είχε ερείσματα στο εξωτερικό. Δεν είχε γνωστούς για να πάει έξω» ανέφερε ο κ. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο εντολέας του σχεδίαζε τη διαφυγή του σε άλλη χώρα.

Όπως σημείωσε, ο πελάτης του δεν θα έχει επιπλέον ποινή για το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε παραδοθεί και διέφευγε της σύλληψης.

«Aυτό που περιμένουμε πλέον είναι ο προσδιορισμός του εφετείου, τον οποίο αναμένουμε για το 2022», υπογράμμισε ο κ. Σταυριανάκης ενώ σχετικά με την 52χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ο Χρ. Παππάς, ο δικηγόρος διέψευσε τις φήμες ότι ενδεχομένως να ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία, λέγοντας ότι «δεν έγινε από την ίδια».

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του όντως ζήτησε να μεταφερθεί στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό, ενώ σε σχέση την καταδίκη της γυναίκας με το ουκρανικό διαβατήριο, στη σπίτι της οποίας εντοπίστηκε ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς ανέφερε: «Ο ισχυρισμός του πελάτη μου, αλλά και της ίδιας προφανώς δεν έπεισε και γι’ αυτό είχαμε και την καταδίκη της σε 30 μήνες».

Όπως υπογράμμισε, ο πελάτης του, ο οποίος διέφευγε τις σύλληψης για 8 σχεδόν μήνες, δεν του έχει αποκαλύψει που διέμενε όλο αυτό το διάστημα που ήταν από τους πλέον καταζητούμενους στη λίστα της ΕΛΑΣ.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.