ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε καραντίνα τέθηκαν 3 μέλη της Εθνικής Στίβου

11:54 - 24 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε καραντίνα τέθηκαν 3 μέλη της Εθνικής Στίβου
Σύμφωνα με όσα γωστοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) σε καραντίνα βρίσκονται ο αθλητής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος και η φυσικοθεραπευτρια Ελισάβετ Αναστασάκη, αφού όπως ενημερώθηκε η ελληνική αποστολή, οι θέσεις τους στην πτήση για Τόκιο, της περασμένης Παρασκευής, ήταν κοντά σε επιβεβαιωμένο κρούσμα

Όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα τρία μέλη της αποστολής, θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Σήμερα (24/7) ο επικεφαλής της ομάδας μας στο Τόκιο, Παναγιώτης Δημάκος, είχε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς, στο Μισάτο, ούτως ώστε να ενημερωθεί για τη διαδικασία, που θα ακολουθηθεί.

«Τα παιδιά είναι ήδη καραντίνα και στη συνάντηση που είχα με τους τοπικούς φορείς, επιβεβαιώσαμε πως η έναρξη της, ήταν η πρώτη ημέρα άφιξης μας στο Μισάτο, αυτό σημαίνει πως η καραντίνα τους θα λήξει στις 31 του μηνός. Κατ' επέκταση οι Παπαμιχαήλ και Κεφαλόπουλος την 1η Αυγούστου θα ταξιδέψουν κανονικά για το Σάπορο, όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα του βάδην. Παράλληλα εξασφαλίσαμε πως η Αναστασάκη θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Ολυμπιακό χωριό, ώστε να ολοκληρώσει εκεί την καραντίνα της κι έπειτα να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα», δήλωσε το μέλος της ΕΑ, Παναγιώτης Δημακος, ο οποίος είναι σε επαφή και συνεργασία τόσο με την ΕΟΕ, όσο και με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Να σημειωθεί πως όλα τα μέλη της ομάδας υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ κορονοϊού από την πρώτη ημέρα της άφιξης τους στο προπονητικό κέντρο, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο. Επιπλέον, η καθημερινότητα τους ούτως ή αλλιώς είναι περιορισμένη, καθώς δεν επιτρέπεται να βγουν από το προπονητικό κέντρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.