ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θήβα: Πυροβόλησαν 45χρονο με έξι σφαίρες– Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

14:58 - 24 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Θήβα: Πυροβόλησαν 45χρονο με έξι σφαίρες– Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Νεκρός έπεσε άντρας 45, ετών πατέρας δύο παιδιών από τις σφαίρες αγνώστου έξω από το σπίτι του, τα ξημερώματα στη Θήβα. .

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος πλησίασε τον 45χρονο άνδρα και ξεκίνησε να τον πυροβολεί.

Κατά τον ιατροδικαστή, η σορός του 45χρονου φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Σύμφωνα με πηγές του MEGA, από το σημείο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, που αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προσπαθώντας να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (23-07-2021) αργά το βράδυ, έξωθεν της οικίας του, σε περιοχή της Θήβας.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.