ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γραβάνης: Αρκούν 10 δευτερόλεπτα για να κολλήσεις την μετάλλαξη Δέλτα

10:12 - 27 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Γραβάνης: Αρκούν 10 δευτερόλεπτα για να κολλήσεις την μετάλλαξη Δέλτα
Στις επιθέσεις που δέχεται μέσω διαδικτύου από αντιεμβολιαστές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, ενώ μίλησε και για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

«Ο επιθέσεις δεν μας πτοούν. Είμαστε υποχρεωμένοι από τον όρκο μας να βοηθάμε τους συμπολίτες μας» υπογράμμισε ο κ. Γραβάνης, επισημαίνοντας ότι δέχεται απειλές από από ανθρώπους που είναι κατά των εμβολίων, ενώ τόνισε ότι πλέον «τα μηνύματά τους θα προωθούνται στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Σε σχέση με την πανδημία είπε ότι «τα εμβόλια δεν είναι το μοναδικό όπλο αλλά είναι το κύριο. Πρέπει επίσης να τηρούμε τα μέτρα προστασίας».

Υποστήριξε, επίσης, ότι «στους 100 πλήρως εμβολιασμένους οι 5 δεν αναπτύσσουν καλή ανοσία και μπορούν να κολλήσουν».

«Η ιατρική έχει κανόνες και τα φάρμακα αδειοποιούνται από συγκεκριμένους οργανισμούς… όταν εκφράζω την άποψη μου είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη δεν κάνω του κεφαλιού μου», είπε ο ίδιος.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στα εμβόλια για τα παιδιά είπε πως έχουν πάρει το «πράσινο φως» και είναι τεκμηριωμένα ασφαλή, συμπληρώνοντας πως ήδη ο εμβολιασμός παιδιών ηλικίας 12-17 ετών γίνεται σε 53 χώρες.

«Αρκούν 10 δευτερόλεπτα για να κολλήσεις την μετάλλαξη Δέλτα», επεσήμανε ο κ. Γραβάνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.