ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ σε χωριό των Ιωαννίνων: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε μπαούλο

12:39 - 31 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Σοκ σε χωριό των Ιωαννίνων: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε μπαούλο
Αποτροπιασμό προκαλεί το μακάβριο θέαμα που είδαν οι αστυνομικοί σε χωριό του Πωγωνίου Ιωαννίνων, όταν κατά την αναζήτηση μιας 69χρονης, βρήκαν το πτώμα της μέσα σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ipeirotika.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου είχαν πληροφορίες ότι μια γυναίκα είχε καιρό να θεαθεί στο χωριό των Ιωαννίνων όπου κατοικούσε.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα, πραγματοποίησαν χθες το πρωί έρευνα στο σπίτι της όπου βρέθηκε το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου. 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του άνδρα, συγγενή της ημεδαπής με την οποία συγκατοικούσε, ενώ μετά την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη. 

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επιπλέον χθες (30-07-2021) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την γυναίκα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. 

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.  

Τελευταία τροποποίηση στις 15:06 - 31 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.