ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021 το Greek Maritime Golf Event

14:44 - 31 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021 το Greek Maritime Golf Event
Το κορυφαίο ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ, Greek Maritime Golf Event, βρίσκεται προ των πυλών και θα υλοποιηθεί για 7η χρονιά στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Οι ομάδες του Greek Maritime Golf Event, αποτελούμενες από διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας (τέσσερα άτομα ανά ομάδα), θα αγωνιστούν, στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με εκπληκτική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της Πύλου.

Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί, όπου οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο, σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί, οι συμμετέχοντες θα λάβουν προαιρετικά μέρος στον αγώνα two (2) ball better ball (3/4 hcp) που θα πραγματοποιηθεί στο The Bay Course.

Οι ομάδες θα διεκδικήσουν διακρίσεις και στα δύο γήπεδα αντίστοιχα, για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στην γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις στον αγώνα του Σαββάτου για τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες “Longest Drive” και “Closest to the Pin”.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.   

Γκολφ & Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων στους νικητές και τις νικήτριες ομάδες αντίστοιχα, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

Μαθήματα γκολφ

Η διοργάνωση έχει ήδη φροντίσει και για όσους δεν θα λάβουν μέρος στο τουρνουά γκολφ. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 11:00 το πρωί, οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα γκολφ και να λάβουν μέρος στο putting competition που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course.

Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί  πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό, με υγειονομικό πρωτόκολλο και τις απαραίτητες πάντα εγκρίσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, λαμβάνοντας υπόψιν τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.