ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακοί Αγώνες-Κολύμβηση: Πέμπτος ο Γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο

10:31 - 01 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες-Κολύμβηση: Πέμπτος ο Γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση με επίδοση 21.72.

Η κούρσα της μιας ανάσας ήταν συγκλονιστική και ο Έλληνας πρωταθλητής προσπάθησε για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, καθώς, όπως και ο ίδιος τόνισε μετά τον τελικό, στόχος του ήταν να ανέβει στο βάθρο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ (21.07), ο οποίος ήταν και το μεγάλο φαβορί της κούρσας. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Γάλλος Μαναντού (21.55), ενώ το χάλκινο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Φράτους με επίδοση 21.57.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στον τελικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά λίγο μετά την κούρσα:

«Είμαι λίγο απογοητευμένος για να πω την αλήθεια. Κυνήγησα το μετάλλιο, αλλά σίγουρα δε μπορώ να είμαι και δυσαρεστημένος. Μπήκα σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ίσως πίεσα λίγο παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Συνεχίζουμε όμως. Τώρα η επόμενη ολυμπιάδα. Θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο. Ευχαριστήθηκα την κούρσα, αλλά όταν είδα την πέμπτη θέση ήμουν λίγο στενοχωρημένος».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:33 - 01 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.