ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτιά σε Βαρυμπόμπη, Αδάμες- Σπίτια στις φλόγες-Συναγερμός στους Θρακομακεδόνες (videos)

19:33 - 03 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Φωτιά σε Βαρυμπόμπη, Αδάμες- Σπίτια στις φλόγες-Συναγερμός στους Θρακομακεδόνες (videos)
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (3/8). Πυροσβεστική και αστυνομία κάνουν έκκληση στους κατοίκους να απομακρυνθούν, καθώς οι φλόγες έχουν φτάσει στην πλατεία της περιοχής. Σπίτια στις φλόγες και στις Αδάμες. Η φωτιά έχει εξαπλωθεί μετά τις 7 το απόγευμα σε Θρακομακεδόνες, Τατόι και Ολυμπιακό Χωριό.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τον χρόνο, καθώς στόχος είναι η οριοθέτηση της πυρκαγιάς πριν πέσει η νύχτα. Γι αυτό και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα είναι συνεχείς.

Πλάνα της ΕΡΤ έδειξαν πως η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και η φωτιά είναι πια μέσα στη Βαρυμπόμπη. Ο κόσμος πρέπει να απομακρυνθεί.

Μέχρι στιγμής, 6 ατομα με αναπνευστικά προβλήματα έχουν διακομισθεί στο Σισμανόγλειο και ένας πυροσβέστης με δύσπνοια στο 251.  Σε εφημερία τεθηκαν τα νοσοκομεία ΚΑΤ, Σισμανόγλειο και Γεννηματάς. Σε κατάσταση μέγιστης επιχειρησιακής ετοιμότητας βρίσκεται το ΕΚΑΒ. Στην περιοχή βρίσκονται μια Κινητή Ιατρική Μονάδα, 1 μηχανή, 1 όχημα του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) και 9 ασθενοφόρα. Σε πλήρη ετοιμότητα και οι υγειονομικές δομές της περιοχής.

 Η φωτιά έχει εξαπλωθεί μετά τις 7 το απόγευμα σε Θρακομακεδόνες, Τατόι και Ολυμπιακό Χωριό. 

Βίντεο από την περιοχή παρουσιάζουν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Απειλούνται σπίτια και η φωτιά φτάνει στην πλατεία Βαρυμπόμπης ανεξέλεγκτη. Οι κάτοικοι πρέπει να απομακρυνθούν. Στην πλατεία έχουν βγει και κυκλοφορούν μέχρι και άλογα που βρίσκονταν στην περιοχή.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:15 - 03 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.