ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι φλόγες πέρασαν την Εθνική προς Ωρωπό-Αίτημα εκκένωσης του Μαρκόπουλου

23:25 - 06 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Οι φλόγες πέρασαν την Εθνική προς Ωρωπό-Αίτημα εκκένωσης του Μαρκόπουλου
Σε πύρινο κλοιό συνεχίζει να βρίσκεται η Αττική, με τους πυροσβέστες να δίνουν τιτάνια μάχη να θέσουν τις φωτιές υπό κάποιο έλεγχο.

Μάλιστα, αυτό που φοβούνταν όλοι και προσπαθούσαν να αποφύγουν, δηλαδή το να περάσουν οι φλόγες την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (6/8), μετά κι από την αναζωπύρωση που προκλήθηκε λόγω των πολλών σπινθήρων.

Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το Μαρκόπουλο Ωρωπού, το Μπάφι, η Μαυροσουβάλα, το Μήλεσι και το Λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η Μαλακάσα.

Αστυνομικοί με πυροσβεστήρες στα χέρια, πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές δίνουν μάχη να μην περάσει η φωτιά στην απέναντι πλευρά της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού και αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του προαναχωρισιακού κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Η αστυνομία σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου μετέφερε με λεωφορεία για λόγους ασφαλείας τους αλλοδαπούς που κρατούνταν στο κέντρο σε άλλες δομές της Αττικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:36 - 06 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.