ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται το... δράμα στην Εύβοια: Εκκλήσεις για βοήθεια- Συγκλονιστκά βίντεο

12:51 - 07 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Συνεχίζεται το... δράμα στην Εύβοια: Εκκλήσεις για βοήθεια- Συγκλονιστκά βίντεο
Επεκτείνεται ανεξέλεγκτα με το πέρασμα της μέρας το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια με τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά την Ιστιαία.

Στο μεταξύ, στην άμεση απομάκρυνση όλων των παιδιών από τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας προχώρα πλέον η αστυνομία έπειτα από εντολή της Πυροσβεστικής. Οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης βρίσκονται 7 χιλιόμετρα μετά τις Ροβιές, λίγο πριν από τα Ηλία, στο δρόμο προς την Αιδηψό.

Την ίδια στιγμή δόθηκε εντολή να εκκενωθεί και η γυναικεία Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, η οποία βρίσκεται στην ίδια ακριβώς περιοχή, μέσα σε δασική περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ώρα κατά την οποία το μέτωπο πέρασε το δρόμο που οδηγεί από τις Ροβιές στην Αιδηψό, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και την αστυνομία να προχωρήσουν στις νέες αυτές προληπτικές εκκενώσεις.

Την ίδια στιγμή διάφορες εστίες στην Κοκκινομηλιά, το Μαρούλι, τις Μηλιές, τον Κρυονερίτη και τις Αγδίνες αναζωπυρώθηκαν δημιούργησαν νέα μέτωπα και χωματουργικά μηχανήματα των δήμων μαζί με πυροσβέστες και εθελοντές δίνουν μία πραγματική μάχη με τη βοήθεια και των εναέριων μέσων.

Λίμνη Ευβοίας: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διαφυγή των κατοίκων με φέρι μποτ

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής την ώρα που οι κάτοικοι απομακρύνονται από το λιμάνι της Λίμνης με φέρι μποτ για να μεταφερθούν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αιδηψού.

Συνολικά 1.130 άτομα εκκένωσαν με φέρι μποτ τη Λίμνη Ευβοίας και την παραλία Κοχύλι.

{https://twitter.com/foteiniii_/status/1423763216631537667}

Τελευταία τροποποίηση στις 13:48 - 07 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.