ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλέγεται η Εύβοια, «ανάσες» στην Αττική- Απαγόρευση μετακίνησης σε δάση

21:45 - 08 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Ένα ακόμα δύσκολο βράδυ στην Εύβοια προανήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως η απαγόρευση επίσκεψης σε δάση παρατείνεται.

Η προσπάθεια όλων συνεχίζεται και είναι μεγάλη, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σημείωσε ότι ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε το πρωί στην Πάρνηθα είναι καλά στην υγεία του. Τα μέτωπα στην Αττική είναι σε ύφεση, ωστόσο όλο το βράδυ ισχυρές δυνάμεις θα επιτηρούν την περιοχή υπό τον φόβο νέων αναζωπυρώσεων.

Η κατάσταση ωστόσο στην Εύβοια είναι δύσκολη, υπογράμμισε ο υφυπουργός. Παραδέχθηκε πως η νύχτα θα είναι δύσκολη,  ωστόσο σε ετοιμότητα βρίσκονται  οι υγειονομικές δομές και το ΕΚΑΒ. 

Οι δυνάμεις ασφαλείας, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι σε πολλαπλά μέτωπα για να διαφυλάξουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

«Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που τέθηκε σε ισχύ στις 6 Αυγούστου παρατείνεται έως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου», ενημέρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με αυτήν, απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές natura και άλση. Ταυτόχρονα, απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα, εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:15 - 08 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.