ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμαρχος Σαρωνικού: Θα έχουμε μία πολύ δύσκολη νύχτα

19:05 - 16 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Δήμαρχος Σαρωνικού: Θα έχουμε μία πολύ δύσκολη νύχτα
Ως πολύ δύσκολή χαρακτήρισε την επικρατούσα κατάσταση στο πύρινο μέτωπο της Κερατέας, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλλίπου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε, το τελικό στοίχημα είναι να μην περάσει η φωτιά στον Εθνικό Δρυμό του Σουνίου.

«Δίνουμε μάχη βρισκόμαστε στην Συντερίνα, όπου επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Το μέτωπο είναι  μεγάλο το υπολογίζουμε στα 3με 4 χιλιόμετρα». Όπως τόνισε ο κ. Φιλλίπου αντιμετωπίζουν μια νέα αναζωπύρωση, καθώς ο αέρας είναι πολύ δυνατός και τα εναέρια φεύγουν περιοδικά για να ρίξουν νερό και στο μέτωπο των Βιλίων και το μέλημα όλων μας είναι να μην καεί ο Εθνικός Δρυμός του Σουνίου που κινδυνεύει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν στηθεί αντιπυρικές ζώνες στον δρόμο που από Ανάβυσσο, οδηγεί σε Άγιο Κωνσταντίνο και Λαύριο και αν περάσει από εκεί τότε ο εθνικός Δρυμός του Σουνίου θα κινδυνεύσει.

Όπως επεσήμανε έχει σημειωθεί τεράστια καταστροφή αλλά έχουν καεί και κάποια σπίτια: «Έχει δυνατό αέρα, στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντές. Θα έχουμε μια πολύ δύσκολη νύχτα, αλλά ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.