ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρούμπεν Σεμέδο: Στον ανακριτή για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης

11:31 - 31 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Ρούμπεν Σεμέδο: Στον ανακριτή για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης
Με κύρια υπερασπιστική γραμμή τη «συναίνεση του θύματος» προσέρχεται σε απολογία ο 27χρονος αθλητής, Ρούμπεν Σεμέδο, που έπειτα από καταγγελία 17χρονης κατηγορείται, από κοινού με έναν 40χρονο άντρα από την Νιγηρία, για ομαδικό βιασμό.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί σε λίγη ώρα ενώπιον του ανακριτή, αντιμέτωπος με κατηγορία που αφορά διακεκριμένη περίπτωση βιασμού, η οποία τελέστηκε από δύο ή περισσότερους δράστες, για την οποία καλείται να απολογηθεί και ένας ακόμα 40χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες ύστερα από ένταλμα των Αρχών.

Η κατηγορία επισύρει ποινή η οποία μπορεί ενδέχεται να φθάσει και τα ισόβια, καθώς ο ομαδικός βιασμός ή βιασμός από κοινού, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, θεωρείται, όπως και το βασικό αδίκημα, πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

Κατά τις δηλώσεις του συνηγόρου του Σεμέδο, Σταύρου Γεωργόπουλου, δεν υφίσταται η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του, καθώς υπήρχε συναίνεση του θύματος. Μάλιστα, ο ίδιος επικαλείται στοιχεία που -κατά την άποψή του- αίρουν τον εγκληματικό χαρακτήρα όσων καταγγέλλει η 17χρονη, που εμφανίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά συνάντηση μαζί του μετά το γεγονός. Κατά τον συνήγορο δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία, αφού το θύμα όχι μόνο δεν έφυγε έπειτα από τον καταγγελλόμενο βιασμό παρά παρέμεινε στον χώρο και αν δεν υπήρχε η καταγγελία της «θα έκαναν ακόμη βόλτες μαζί».

Κατά τη 17χρονη, μετά από πάρτι σε κλαμπ στον Ωρωπό βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου αρχικά ο 40χρονος Νιγηριανός και ακολούθως ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, τη βίασαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.