ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουφοντίνας: Προσφυγή στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

17:49 - 10 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Κουφοντίνας: Προσφυγή στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο
Στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) προσέφυγε ο Δημήτρης Κουφοντίνας προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα των αντίθετων αποφάσεων, που εκδόθηκαν μεταξύ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας και της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αναφορικά με το ζήτημα της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού. Eκκρεμεί ep;ishw το αίτημά του για υφ’ όρων απόλυση από τις φυλακές, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε 19 χρόνια φυλάκισης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 19 ετών φυλάκισης του και κάνοντας χρήση του δικαίωμα που του παρέχει η ποινική νομοθεσία, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου κατέθεσε στη διοίκηση των φυλακών αίτημα για υφ’ όρων απόλυση. Του αιτήματός του θα επιληφθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για 11 δολοφονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη οπλοκατοχή και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.