ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε στα 45 της η αθλητικογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου

12:19 - 15 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Έφυγε στα 45 της η αθλητικογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου
Η συνάδελφος δημοσιογράφος, Γεωργία Παπαδοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 χρόνων, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η Γεωργία Παπαδοπούλου ήταν εργαζόμενη για πολλά χρόνια στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ βόλεϊ, ενώ εργάστηκε επίσης SPORT24 Radio. 

Παντρεμένη με τον ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Σταύρου Γεωργακόπουλου, αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Γεωργίας Παπαδοπούλου, η οποία «έφυγε» σήμερα από κοντά μας σε ηλικία μόλις 45 ετών.
Η Γεωργία Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Ήταν κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαδόπουλου και αμέσως μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών αποφάσισε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της. Στην αρχή εργάστηκε στην «Αυριανή» και την εφημερίδα «ΣΤΑΡ», ενώ το 1997 πήγε στη «Βραδυνή». Στη συνέχεια, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» απασχολούμενη στο αθλητικό ρεπορτάζ ενώ υπήρξε και εκπρόσωπος Τύπου στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Η Γεωργία Παπαδοπούλου ήταν μία αξιοπρεπής, σεμνή και τίμια δημοσιογράφος, η οποία εργάστηκε με αυταπάρνηση. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. «’Εφυγε» από τη ζωή πολύ νωρίς, χωρίς να μπορέσει να πραγματοποιήσει όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά την καλή συνάδελφο, συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαίτερα τον σύζυγό της Σταύρο Γεωργακόπουλο και την αδελφή της Μαρία Παπαδοπούλου, που είναι δημοσιογράφοι και μέλη της οικογένειας της Ενώσεως.  
Η κηδεία της Γεωργίας Παπαδοπούλου θα τελεστεί αύριο Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να διατεθούν δωρεές στο Ίδρυμα Choose Life.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:46 - 15 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.