ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

18χρονη δέχθηκε επίθεση με αποσμητικό στα μάτια-Ομολόγησε ο δράστης

11:23 - 17 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
18χρονη δέχθηκε επίθεση με αποσμητικό στα μάτια-Ομολόγησε ο δράστης
Στο ψυχιατρείο Χανίων με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 56χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με αποσμητικό χώρου σε 18χρονη στον Κίσσαμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης (15/9) στην περιοχή του Μαύρου Μόλου, όταν η 18χροη επέστρεφε στο σπίτι της. Ξαφνικά άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της έριξε χημικό υγρό στα μάτια. Η κοπέλα έχασε προσωρινά την όρασή της, άρχισε να ουρλιάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα διακομίστηκε από περίοικους στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου εξετάστηκε από γιατρούς και κρίθηκε αναγκαίο να μεταβεί στο νοσοκομείο Χανίων για εξειδικευμένη οφθαλμολογική εξέταση.

Υποβλήθηκε σε καθαρισμό στα μάτια και πήρε εξιτήριο και θα χρειαστεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να επανέλθει ώστε να υποβληθεί και σε δεύτερο καθαρισμό.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Προσήχθησαν ύποπτοι και το βράδυ της Πέμπτης (16/9) το θύμα αναγνώρισε τον δράστη.

Πρόκειται για 56χρονο Έλληνα που, όπως ομολόγησε, πλησίασε την κοπέλα από πίσω και της έριξε αποσμητικό χώρου στο πρόσωπο.

Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο Χανίων, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.