ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίκη για βιτριόλι- Ιωάννα: Αμετανόητη η κατηγορούμενη

11:53 - 14 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Απογοητευμένη από τη στάση της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της εμφανίστηκε έξω από ο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την Πέμπτη (14/10) η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μετά την απολογία της Έφης Κακαράντζουλα, το θύμα δήλωσε: «Σήμερα περίμενα να πάρω απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε κατά τη δικογραφία της καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη».

Ερωτηθείσα για το αν δέχεται τη συγγνώμη της, απάντησε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, σημειώνοντας: «Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε».

Μάλιστα, χαρακτήρισε «μυθεύματα»όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη. 

Ο έτερος δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε: «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης "εσύ Ιωάννα ξέρεις". Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».

Τελευταία τροποποίηση στις 11:56 - 14 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.