ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπάλλος: Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες

09:17 - 15 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Μπάλλος: Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες
Για σήμερα Παρασκευή σε αρκετές περιοχές θα επικρατεί κακοκαιρία, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, εκεί που γενικά δεν περιμένουμε έντονα φαινόμενα, νοτιότερα θα συναντήσουμε αρκετές βροχές και καταιγίδες.

Χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν σε Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς και ενδεχομένως της Χαλκιδικής. 

Οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά χαμηλές για την εποχή στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.