ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς πήρε σάρκα και οστά το Εμβολιαστικό Πρόγραμμα «Ελευθερία»

19:21 - 25 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Πώς πήρε σάρκα και οστά το Εμβολιαστικό Πρόγραμμα «Ελευθερία»
Στα «άδυτα» της σύνδεσης του πρόσφατου εμβολιαστικού προγράμματος Ελευθερία με την εφοδιαστική αλυσίδα μπήκε, μιλώντας στο συνέδριο της Prodexpo και στον Γιάννη Ορφανό, Partner, Arbitrage Real Estate , ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, αυτόν του 2020, που ξεκίνησε να γράφεται η αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος, που συνδέεται με τα συμβόλαια παράδοσης και χρονοδιαγραμμάτων από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Όπως αποκάλυψε, πέντε εταιρείες αποθήκευσης και διανομής προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν, με τον ιδιωτικό τομέα να τίθεται στην υπηρεσία του εθνικού καθήκοντος, βοηθώντας όλη η διαδικασία να στηθεί μέσα σε δέκα ημέρες, με τη συμφωνία ενός κοινού ψηφιακού συστήματος.

Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι, για τις ανάγκες του πρωτόγνωρου αυτού έργου, στήθηκε από την αρχή ένα ψηφιακό σύστημα με τη συνεργασία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια και του Ελληνικού Στρατού, που υπήρξε αρωγός στην οργάνωση και την μεταφορά των εμβολίων.

Το 22o Συνέδριο για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ακινήτων – Prodexpo διεξάγεται στις 25-26 Οκτωβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.