ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μονή Πετράκη-βιτριόλι:Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας μετατράπηκε η κατηγορία για τον ιερέα

15:06 - 29 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Μονή Πετράκη-βιτριόλι:Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας μετατράπηκε η κατηγορία για τον ιερέα
Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή μετέτρεψε η ανακρίτρια την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης για την οποία προφυλακίστηκε ο παππάς ο οποίος είχε ρίξει καυστικό υγρό σε 7 μητροπολίτες στη Mονή Πετράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια προχώρησε στην μετατροπή της κατηγορίας με βάση τις καταθέσεις των μητροπολιτών, αλλά και τα αποτελέσματα της εργαστηριακής έρευνας που αποδεικνύει ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι. 

Η δικαστική λειτουργός ενημέρωσε τον κατηγορούμενο για την μετατροπή της κατηγορίας και του έδωσε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

«Απορώ γιατί η εισήγηση της κυρίας ανακρίτριας μετά από τρεις μήνες από την απολογία του κατηγορουμένου αλλάζει και για ποιο λόγο αλλάζει. 

Θα καταπέσει λοιπόν, αυτή είναι η άποψή μου, στο συμβούλιο, το οποίο μετά την ανάκριση θα συγκληθεί, αλλά και στο δικαστήριο γιατί είναι κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εκ του μακρόθεν ρίψης του υγρού ως απόπειρα ανθρωποκτονίας»» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:08 - 29 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.