ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυτιλήνη:Εισαγγελική παρέμβαση για ιερέα που νοσούσε με κορονοϊό και λειτουργούσε

17:22 - 05 Νοε 2021 | Ειδήσεις
Μυτιλήνη:Εισαγγελική παρέμβαση για ιερέα που νοσούσε με κορονοϊό και λειτουργούσε
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης προκάλεσαν δημοσιεύματα που θέλουν ιερέα να λειτουργούσε ενώ γνώριζε ότι νοσεί με κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κολλήσουν αρκετοί πιστοί.

Μεγάλος αριθμός κατοίκων και επισκεπτών του εορτάζοντος ναού του Αγίου Δημητρίου σε χωριό του Ευεργέτουλα της Λέσβου προσβλήθηκαν από κορονοϊό και η Εισαγγελία διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης η οποία και πρέπει να περαιωθεί εντός 15θημέρου, προκειμένου να ελεγχθεί αν ο ιερέας του ναού λειτούργησε την παραμονή της γιορτής, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, και ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου όντας άρρωστος από κορονοϊό.

Μάλιστα φέρεται να κοινώνησε μεγάλο αριθμό πιστών στη διάρκεια των θείων λειτουργιών εκείνη την ημέρα, αλλά και τις επόμενες.

Το πρόβλημα στο νησί είναι μεγάλο, καθώς, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, έκλεισε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Θερμή της Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσεί η ηγουμένη και άλλες μοναχές της Μονής Ταβιθά και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει μεταβεί εκεί προκειμένου να ελέγξει το σύνολο των μοναχών και των εργαζομένων εκεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.