ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκύζη: Εκκλησία πληρώνει τα rapid tests των ανεμβολίαστων πιστών

09:40 - 26 Νοε 2021 | Ειδήσεις
Γκύζη: Εκκλησία πληρώνει τα rapid tests των ανεμβολίαστων πιστών
Έναν ιδιαίτερο τρόπο για μην δημιουργήσει πρόβλημα και στους ανεμβολίαστους πιστούς βρήκε εκκλησία στου Γκύζη, καθώς πληρώνει εκείνη τα rapid tests σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία και δεν έχουν τη δυνατότητα να δίνουν κάθε φορά το αντίτιμο της εξέτασης.

Όπως δήλωσε ο Επίτροπος Γιώργος Μπουκουβάλας στον ΣΚΑΪ, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές 

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει», είπε, εξηγώντας ότι στόχος είναι «να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία».

Και συνέχισε: «Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα».

Παράλληλα από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι, ενώ συμπλήρωσε ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.