ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραμένει στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Τράγκας- Γιατί δεν εμβολιάστηκε

10:20 - 07 Δεκ 2021 | Ειδήσεις
Παραμένει στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Τράγκας- Γιατί δεν εμβολιάστηκε
Σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορονοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, την Τρίτη (7/12) στο OPEN, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά υποστηρίζεται με οξυγόνο.

Ο κ. Κουρτίδης εξήγησε ότι ο κ. Τράγκας δίνει τη μάχη του και πιστεύει ότι θα βγει νικητής. «Αυτή τη στιγμή πολλοί κανιβαλίζουν και είναι ντροπή. Ο Γιώργος Τράγκας έχει διατυπώσει τις θέσεις του. Ο ιός ασφαλώς υπάρχει και είναι επικίνδυνος. Ούτε προτρέπουμε, ούτε αποτρέπουμε κάποιον από το να εμβολιαστεί. Το κράτος πρέπει να τον εμπνεύσει να το κάνει, αυτό συζητάμε»,  συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος εξήγησε ότι είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το ζάχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».

Όπως επεσήμανε, ο δημοσιογράφος πρόσεχε πολύ και λάμβανε όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Η σύζυγός του βρίσκεται στο σπίτι σε απομόνωση, ενώ έχει ήπια συμπτώματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.