ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρόδος: Στο αυτόφωρο γονείς που δεν στέλνουν το παιδί σχολείο

16:54 - 21 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Ρόδος: Στο αυτόφωρο γονείς που δεν στέλνουν το παιδί σχολείο
Στη σύλληψη γονέων με την αυτόφωρη διαδικασία προχώρησαν οι Αρχές της Ρόδου, καθώς αρνούνται να στείλουν το παιδί τους στο σχολείο λόγω της πανδημίας.

Πρόκειται για ζευγάρι το οποίο δεν επιθυμεί τον εμβολιασμό και έτσι δεν στέλνει το 10χρονο παιδί του κανονικά στα μαθήματα του.

Ως αποτέλεσμα, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος τους και συγκεκριμένα για τον 43χρονο πατέρα ο οποίος και παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, καθώς για τη μητέρα η υπόθεση διαχωρίστηκε και διενεργείται προανάκριση.

Οι γονείς στο πλαίσιο της εξέτασής τους, ανέφεραν ότι λόγω της συνθήκης του κορονοϊού και επειδή το παιδί αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού εξαιτίας της χρήσης μάσκας, δεν το έστειλαν κατά τη φετινή χρονιά στο σχολείο, ωστόσο υποστήριξαν ότι σκόπευαν να το στείλουν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1), όμως ο 43χρονος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του και έτσι θα δικαστεί τη Δευτέρα (24/1) από το ίδιο δικαστήριο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:56 - 21 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.