ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος Κόσμος: Ηχητικό-σοκ από τον ξυλοδαρμό 19χρονης από αστυνομικό

17:42 - 22 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Νέος Κόσμος: Ηχητικό-σοκ από τον ξυλοδαρμό 19χρονης από αστυνομικό
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 19χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αστυνομικό σύντροφό της στον Νέο Κόσμο, με ηχητικό ντοκουμέντο να καταγράφει τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της για βοήθεια.

«Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να λέει η γυναίκα στο ηχητικό που αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ», συνεχίζει κλαίγοντας.

Η 19χρονη ακούγεται στη συνέχεια να λέει: «Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω». 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, με γείτονες να καλούν την Άμεση Δράση. Άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο διαμέρισμα και αφού χτύπησαν την πόρτα και ζήτησαν από τον συνάδελφό τους να ανοίξει, εκείνος δεν το έκανε αλλά φέρεται και να τους έβρισε.

Από την μπαλκονόπορτα είδαν τον άντρα να κρατά την γυναίκα και να την τραντάζει με δύναμη, ενώ παρατήρησαν πως η 19χρονη έφερε εκδορές και μώλωπες.

Τελικά, με τη βοήθεια των γειτόνων μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και απομάκρυναν την κοπέλα, ενώ συνέλαβαν τον συνάδελφό τους.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, αν και η γυναίκα όπως φαίνεται δεν επιθυμεί την ποινική δίωξή του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.