ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους «8» του Αυστραλιανού Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

17:00 - 24 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Στους «8» του Αυστραλιανού Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Μυθική πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open -για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια- για τον Έλληνα πρωταθλητή, Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά από ένα ματς θρίλερ, διάρκειας τριών ωρών και 23 λεπτών, ο Έλληνας τενίστας επέστρεψε δύο φορές από εις βάρος του σκορ και νίκησε τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ με 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 για να περάσει στην οκτάδα.

Εκεί ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ταλαντούχο Ιταλό τενίστα, Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος είναι το No.10 στον κόσμο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε ότι είναι περήφανος για την εμφάνισή του και τη νίκη του επί του Φριτζ, ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κοινού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ηταν ένα επικό ματς. Τα έδωσα όλα στο court. Επέμεινα και το γήπεδο είχε πάρει φωτιά. Ηταν τρομερό. Πολύ καλό για να είναι αληθινό (το ότι προκρίθηκα). Ηξερα ότι θα γίνει μάχη σώμα μα σώμα. Ηθελε υπομονή από την πλευρά μου. Είχα το κοινό με το μέρος μου και με στήριξαν όταν ήμουν με την πλάτη στον τοίχο.

Είμαι τόσο κουρασμένος που δεν μπορώ να μιλήσω. Το μυαλό μου είναι ακόμη στο ματς.Ο Σίνερ παίζει εξαιρετικά τελευταία. Πέρυσι ειχε τρομερή σεζόν. Πρέπει να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το παιχνίδι μου» ανέφερε για τον επόμενο αντίπαλό του.

Έχασα κάποια στιγμή την συγκέντρωσή μου και ένοιωθα ότι ο χρόνος κυλούσε αργά. Ο Φριτζ με πίεζε πολύ και είναι ένας παίκτης που αν του δώσεις χρόνο και χώρο, το forehand του θα σε πληγώσει. Εδωσα όμως χρόνο στον εαυτό μου και πιστεύω γι’ αυτό γύρισε το ματς».

Τελευταία τροποποίηση στις 17:46 - 24 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.