ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δολοφονία Άλκη: 21χρονος Έλληνας κρατούσε το δρεπάνι, λένε οι συλληφθέντες

14:11 - 07 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Δολοφονία Άλκη: 21χρονος Έλληνας κρατούσε το δρεπάνι, λένε οι συλληφθέντες
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, καθώς κάποιοι από τους συλληφθέντες φέρονται να κατονόμασαν 21χρονο Έλληνα ως το άτομο που κρατούσε το δρεπάνι και έδωσε τις χαριστικές βολές στο θύμα.

Πρόκειται για Θεσσαλονικιό οπαδό του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.

Ο συλληφθείς δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν. Τα δείγματα, στη συνέχεια, θα συγκριθούν σε αυτά που έχουν ληφθεί από το δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματιστεί θανάσιμα o Άλκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους συνολικά 11 συλληφθέντες έχουν αφήσει το DNA τους πάνω στο φονικό δρεπάνι και είναι εκείνοι που προκάλεσαν τα μοιραία χτυπήματα.

Ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος είναι αυτός που χτύπησε με στειλιάρι τον 19χρονο στο κεφάλι, καθώς εντοπίστηκε γενετικό υλικό του ίδιου και του θύματος πάνω σε αυτό.

Υπό έντονες αποδοκιμασίες η άφιξη στα δικαστήρια

Οι εννέα συλληφθέντες έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης υπό έντονες αποδοκιμασίες. Το οργισμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε «δολοφόνοι, καθάρματα», ενώ τους πέταξαν και καφέδες.  

Μάλιστα, κάποιοι κινήθηκαν εναντίον τους, αλλά τους συγκράτησαν οι αστυνομικοί.

Εν μέσω αποδοκιμασιών προσήχθη πριν από λίγο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας. Ο νεαρός κρατείται ήδη από την περασμένη Τετάρτη και διώκεται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Η ίδια πράξη αποδίδεται και στους υπόλοιπους οκτώ συλληφθέντες, μεταξύ αυτών επτά Έλληνες κι ένας Αλβανός (ηλικίας 20 έως 23 ετών), όπως περιγράφεται στο ένταλμα σύλληψης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:16 - 07 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.