ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυξ Λαξ: Τι λένε για τον ντράμερ που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδοφιλίας

17:50 - 11 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Πυξ Λαξ: Τι λένε για τον ντράμερ που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδοφιλίας
“Ο συγκεκριμένος μουσικός έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια” απαντούν οι Πυξ Λαξ με ανακοίνωσή τους για τον 68χρονο μουσικό, πρώην συνεργάτη τους, που πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, αλλά τελικά η δίκη αναβλήθηκε.

Το συγκρότημα των Μπάμπη Στόκα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Μάνου Ξυδούς (ο οποίος έχει αποβιώσει 2010) σημειώνουν πως αφενός δεν θα μπορούσαν να γνώριζαν «κάτι τόσο προσωπικό γι΄ αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν».

Την ίδια στιγμή αναφέρουν πως ο μουσικός έχει πάψει να συνεργάζεται με τους Πυξ Λαξ από «τον Μάρτιο του 2012 για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του».

Στη συνέχεια δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο ανήλικο θύμα και στην οικογένειά του «που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.