ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυψέλη: Δολοφόνησαν 7χρονο παιδί και το έκρυβαν στη βεράντα!

16:15 - 12 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Κυψέλη: Δολοφόνησαν 7χρονο παιδί και το έκρυβαν στη βεράντα!
Ένα φρικτό έγκλημα αποκάλυψαν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια μητέρα και σύντροφός της δολοφόνησαν το 7χρονο αγοράκι τους το 2017 και μέχρι σήμερα, δηλαδή επί πέντε χρόνια, διατηρούσαν τη σορό του παιδιού, κρυμμένη στη βεράντα.

Κατά τις ίδιες πηγές, είχαν πνίξει το αγοράκι με μονωτική ταινία. H σορός του άτυχου παιδιού βρέθηκε, ενώ τόσο η φόνισσα μητέρα όσο και ο Πολωνός έχουν συλληφθεί.

Ο 33χρονος Πολωνός συζούσε με την 29χρονη σε διαμέρισμα στην Αθήνα και μαζί κακοποιούσαν συχνά τον μικρό Αντρέα αλλά και την αδερφή του. Τα δύο παιδιά τα είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην συζυγό της (και εκείνος Πολωνός). Σύμφωνα με την 29χρονη ο πατέρας την εγκατέλειψε και πλέον ζει στην Πολωνία. Τότε η μητέρα των δύο παιδιών έκανε σχέση με τον 33χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της 8χρονης τότε κόρη της γυναίκας, η Εισαγγελία πήρε το παιδί από το οικογενειακό περιβάλλον και πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, εάν αυτό το γεγονός έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία του Ανδρέα.

Ο 33χρονος άνδρας από την Πολωνία ισχυρίστηκε ότι τη μέρα που πέθανε ο μικρός Ανδρέας αντιδρούσε στην τιμωρία που του είχε βάλει προκειμένου όπως ισχυρίστηκε να φτιάξει ο χαρακτήρας του. Τον είχε νηστικό και να κάθεται όρθιο και όταν το παιδί διαμαρτυρήθηκε εκείνος φέρεται να του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η μητέρα φέρεται σε όλα αυτά να ήταν παρούσα και να μην αντιδρούσε.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς, άφησαν το παιδί μόνο του σε αυτή την κατάσταση και όταν μετά από ώρα πήγαν να το δουν το βρήκαν νεκρό. Αμέσως, άρχισαν να καταστρώνουν σχέδιο πώς να κρύψουν τα ίχνη τους και το πτώμα. Έβαλαν τη σορό του μικρού Ανδρέα στη σοφίτα και την σφράγισαν με σανίδες.

Σε όποιον ρωτούσε έλεγαν ότι το παιδί το πήρε μαζί του στην Πολωνία ο βιολογικός του πατέρας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:47 - 12 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.