ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης- Οι κατηγορίες

09:13 - 28 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης- Οι κατηγορίες
O Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε τελικά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για να καθίσει στο εδώλιο για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες.

Η δίκη του ηθοποιού ξεκίνησε χωρίς την παρουσία του την περασμένη εβδομάδα, με τους συνηγόρους του να επικαλούνται πρόβλημα υγείας.

Το δικαστήριο αν και, όπως τόνισε και η πρόεδρος και η Εισαγγελέας, δεν έλαβε από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη κανένα πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του, αποδέχθηκε το αίτημα του κ. Δημητρακόπουλου ορίζοντας τη σημερινή δικάσιμο ως αυτήν που ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ενώπιον των δικαστών για να προβεί στην αρχική του τοποθέτηση έναντι των κατηγοριών.

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία και να βρεθούν στο βήμα του μάρτυρα οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον συνάδελφο τους. Ωστόσο είναι προς το παρόν ζητούμενο αν οι καταθέσεις τους θα δοθούν παρουσία κοινού στην αίθουσα ή αν μιλήσουν στους δικαστές για όσα ισχυρίζονται ότι υπέστησαν, χωρίς δημοσιότητα. 

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους, οι οποίοι έφτασαν στο δικαστήριο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:26 - 28 Μαρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.