ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνατος τριών παιδιών: Στο «μικροσκόπιο» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

16:00 - 12 Απρ 2022 | Ειδήσεις
Θάνατος τριών παιδιών: Στο «μικροσκόπιο» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας
Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον χώρο ταφής της μικρής Τζωρτζίνας, στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εστιάζουν σε έναν λογαριασμό e-mail. Όπως μεταδίδει το pelop.gr εκτός από κάποια αγαπημένα παιχνίδια και σειρές της 9χρονης, στο τάμπλετ βρέθηκε και o λογαριασμός e-mail της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ταυτόχρονα, φύλλο και φτερό κάνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και τα 8 κινητά τηλέφωνα της 33χρονης κατηγορούμενης, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη, πάντα υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι είναι αθώα σε σχέση με τις κατηγορίες που τις προσάπτονται.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τη διενέργεια νέας ιατροδικαστικής έκθεσης για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα παρήγγειλαν οι εισαγγελείς, αναζητώντας στοιχεία για πιθανή εγκληματική ενέργεια.

«Θα γίνει προσπάθεια επαλήθευσης των αρχικών ευρημάτων και κατά δεύτερον ναι, θα προσπαθήσουν οι αρμόδιοι να αναδείξουν και κάποιο θετικό εύρημα που θα οδηγήσει σε ασφαλές συμπέρασμα: είτε που θα οδηγεί στην ασφυξία, είτε στη δηλητηρίαση. Θα γίνει επανεξέταση του συνόλου των υλικών και θα προσπαθήσουν να βρουν θετικό εύρημα, που μπορεί να χάθηκε ή να υποεκτιμήθηκε», επεσήμανε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί το πρώτο κορίτσι που «χάθηκε» τον Ιούλιο του 2019, ο θάνατος του οποίου αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Είναι σίγουρο ότι θα παραδώσουμε τον δολοφόνο μαζί με το τελικό πόρισμα το οποίο θα βγάλουμε, δε θα μας πάρουν πολύ χρόνο», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Στράτος Μπαλάσκας.

Σε σχέση με τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους, που πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Παράλληλα, εισαγγελείς ξεκινούν και νέο γύρο καταθέσεων καλώντας όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές.

Επίσης, συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις νοσηλευτών που φρόντιζαν την μικρή Τζωρτζίνα. Σήμερα κλήθηκαν να καταθέσουν τέσσερις νοσηλεύτριες για να περιγράψουν τις συνθήκες νοσηλείας της 9χρονης και τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:02 - 12 Απρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.