ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέα ευρήματα για την κεταμίνη

11:56 - 16 Απρ 2022 | Ειδήσεις
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέα ευρήματα για την κεταμίνη
Τη «διαδρομή» της κεταμίνης, που εντοπίστηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας, ερευνούν οι αρμόδιες Αρχές, προσπαθώντας να βρουν τη λύση στο μυστήριο του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Νέα στοιχεία προέκυψαν από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στο «μικροσκόπιο» παραμένουν και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών.

Απαντήσεις έρχονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και όπως φαίνεται η 33χρονη κατηγορούμενη είχε κάνει αναζητήσεις για φαρμακευτικές αναισθητικές ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 29 Ιανουαρίου 2022 είχαμε την ανθρωποκτονία της 9χρονης με χορήγηση κεταμίνης και 3 ημέρες πριν, στις 26 Ιανουαρίου, υπάρχουν ειδοποιήσεις από Google που πιθανότατα αφορούσαν προσφορές για κεταμίνη. Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις δεν αφορούσαν αποκλειστικά την κεταμίνη, αλλά φαρμακευτικές ουσίες που έχουν τα χαρακτηριστικά της.

Η έρευνα γίνεται σε πολλά επίπεδα καθώς υπάρχουν αρχεία που δεν ανοίγουν και διαγραμμένα που αναμένεται να ανασυρθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:20 - 16 Απρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.