ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΠΕΚ: Καταγγέλλει την επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας

15:31 - 12 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
ΠΟΠΕΚ: Καταγγέλλει την επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων καταγγέλλει την επίθεση στο βενζινάδικο που διαθέτει ο πρόεδρός της, Θέμης Κιουρτζής, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΟΠΕΚ κάνει λόγο για προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού και ζητά τον άμεσο εντοπισμό και τιμωρία των δραστών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Τουλάχιστον 7-8 σφαίρες έριξε άγνωστος τα ξημερώματα της Πέμπτης στη τζαμαρία του πρατηρίου καυσίμων του προέδρου της ΠΟΠΕΚ, Θέμη Κιουρτζή, στην Περαία Θεσσαλονίκης, αφήνοντας στο δρόμο ένα Kalashnikov –πιθανότατα το όπλο της επίθεσης η οποία έχει καταγραφεί σε video από κάμερες ασφαλείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση εκφοβισμού το πρατήριο του Θέμη Κιουρτζή, ο οποίος έχει καταγγείλει πολλές φορές τα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων –είναι όμως άλλη μία φορά που οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΠΕΚ καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού, στέκεται αλληλέγγυο στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και την άμεση αποκάλυψη και τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών της επίθεσης.

Σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν υπάρχει θέση για συμμορίες και οργανωμένη εγκληματικότητα».

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.