ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας

22:42 - 18 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας
Ραγδαία μεταβολή με χαλαζοπτώσεις παρουσιάζει το βράδυ της Τετάρτης (18/5) ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας, με την αλλαγή του καιρού να «χτυπά» και την Αττική.

Η μεταστροφή στο σκηνικό του καιρού που ξεκίνησε από τα βόρεια τμήματα της Ελλάδας, μετακινούμενη προς τα νότια, με τις καταιγίδες να εμφανίζονται στο Λεκανοπέδιο.

Για επιδείνωση του καιρού είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, ισχυροί άνεμοι και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά ενώ πρόσκαιρα θα επηρεαστεί η Ήπειρος και η δυτική Στερεά.

Την Πέμπτη (19/5) έως τις πρωινές ώρες, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:44 - 18 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.