ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου: Μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας

07:32 - 26 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου: Μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας
Ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας, τόνισε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την αρπαγή του ανήλικου από σπίτι στην Κηφισιά και τη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

«Λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε και διευκρίνισε ότι «δεν είναι να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου» αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η τραγική ιστορία του άνδρα που έπεσε χθες στο μετρό στον Κορυδαλλό

Ο κ. Γιαννόπουλος, ενημέρωσε ακόμη ότι για τον άνδρα που έπεσε χθες στις γραμμές του μετρό στον Κορυδαλλό είχε ενεργοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα missing alert για ενηλίκους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε χθες από συγγενικό του πρόσωπο ότι ήταν ο Λ.Π. που έπεσε στο μετρό μπροστά και νοσηλεύεται σοβαρά στην εντατική.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί μετά το θάνατο της μητέρας του πριν από έξι χρόνια. Το missing alert ενεργοποιήθηκε γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνευε η ζωή του. «Δυστυχώς έπεσε στο σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού», «θα είχαμε προλάβει εάν γινόταν κάτι άμεσα πάλι, θα είχε βρεθεί ο άνθρωπος τουλάχιστον να νοσηλευόταν και να μην βρισκόταν σε κίνδυνο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.