ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ύστατο χαίρε στον Ηλία Νικολακόπουλο- Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

12:40 - 02 Ιουλ 2022 | Ειδήσεις
Το ύστατο χαίρε στον Ηλία Νικολακόπουλο- Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος
Το τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Νικολακόπουλο είπαν σήμερα (2/7) συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πολιτικοί.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Α’ νεκροταφείο της Αθήνας η πολιτική κηδεία του ομότιμου καθηγητή Εκλογικής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι Ηλίας Νικολακόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (30/6) σε ηλικία 75 ετών, έπειτα από ανακοπή που υπέστη ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι της Σύρου.

Στην κηδεία έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Φώτης Κουβέλης, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νίκος Φίλης, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και o Νάσος Ηλιόπουλος.

Επικήδειους εκφώνησαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης (και παλαιός συνεργάτης του) Θόδωρος Λιβάνιος, ο κοινωνιολόγος και πανεπιστημιακός Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής, Δημήτρης Πλουμπίδης, ο διευθυντής των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, Κώστας Καρπόζηλος και ο διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, Παναγιώτης Κουστένης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:09 - 02 Ιουλ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.