ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάτω Πατήσια-Άγιοι Ανάργυροι: Αιματηρό επεισόδιο- Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

10:19 - 03 Ιουλ 2022 | Ειδήσεις
Κάτω Πατήσια-Άγιοι Ανάργυροι: Αιματηρό επεισόδιο- Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες
Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (2/7) σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, καθώς σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο και καταδίωξη, με αποτέλεσμα τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλα τόσα να τραυματιστούν.

Οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, αλλά στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται συνολικά 7 άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αιματηρό συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανάμεσα σε άτομα που είχαν εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών.

Και στα δύο περιστατικά πρωταγωνιστής ήταν άνδρας αλβανικής υπηκοότητας που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, αφού πρώτα είχε σκοτώσει ένα άτομο στην οδό Κουρτίδου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δυο παρέες επτά συνολικά ατόμων, συνεπλάκησαν αρχικά στην οδό Κουρτίδου  και Νάζου στα Πατήσια με ένα άτομο από την μία ομάδα  να ανοίγει πυρ και να σκοτώνει ένα άτομο από την δεύτερη ομάδα. Ένας ακόμη τραυματίστηκε από σφαίρα ενώ ένας άλλος, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την στιγμή που προσπαθεί να γλιτώσει από τα πυρά.

Ο δράστης της ανθρωποκτονίας, μετά την ένοπλη συμπλοκή, έκλεψε αυτοκίνητο πολίτη και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Μπήκε σε μπαρ και αφαίρεσε 20 ευρώ.

Εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ, με αστυνομικούς να ξεκινούν αναζητήσεις. Ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να κάνει απόπειρα ληστείας και σε πρατήριο υγρών καυσίμων, αλλά εκείνη την στιγμή, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη με τον άνδρα να ανοίγει πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν. Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας που είχε παρασυρθεί από το όχημα των δραστών υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και διασωληνώθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί και πυροβολισμούς.

Συνελήφθη μια γυναίκα που φέρεται να ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μέσα ο δράστης ως συνοδηγός

Τελευταία τροποποίηση στις 10:26 - 03 Ιουλ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.