ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυροσβεστική: 46 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο-Επιπλέον δυνάμεις στο Κατακάλι

19:38 - 21 Αυγ 2022 | Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 46 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο-Επιπλέον δυνάμεις στο Κατακάλι
Η Πυροσβεστική ενημέρωσε το απόγευμα της Κυριακής (21/8) ότι το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν στη χώρα 46 δασικές πυρκαγιές.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε δασική έκταση στο Κατακάλι Κορινθίας είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 121 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 26 πυροσβεστών από Φινλανδία και Νορβηγία, 24 οχήματα, 8 Ε/Π, εκ των οποίων τα δύο συντονιστικά και 13 Α/Φ.

Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κορινθίας, ενώ με εντολή Αρχηγού ΠΣ, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) μεταβαίνει στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση σήμερα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης είναι οριοθετημένη. Επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν 1 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:41 - 21 Αυγ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.