ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωπικός γιατρός: Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας

22:43 - 01 Σεπ 2022 | Ειδήσεις
Προσωπικός γιατρός: Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας
Προβλήματα, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας, αντιμετωπίζει η εφαρμογή για τον προσωπικό γιατρό.

Για την επίλυση των προβλημάτων μεριμνούν οι ειδικοί από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ώστε να καταστεί το συντομότερο δυνατό ομαλή η λειτουργία του ιστοτόπου.

Σημειώνεται ότι σήμερα (1/9) άνοιξε η πλατφόρμα στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου. Αφορά στους πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Οι εγγραφές των πολιτών στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας που ξεκίνησαν την 1η Αυγούστου συνεχίζονται κανονικά. Παράλληλα από σήμερα ξεκινάει και η δοκιμαστική φάση του συστήματος όπου οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται τον προσωπικό γιατρό τους.

Περισσότεροι από 2.100.000 πολίτες έχουν εγγραφεί στον προσωπικό γιατρό, αναφέρει το υπουργείο Υγείας. Προσθέτει ότι πλέον όλοι οι πολίτες με τον προσωπικό γιατρό αποκτούν δωρεάν τον σύμβουλο υγείας τους που θα τους ενημερώνει για τις προληπτικές εξετάσεις, θα παρακολουθεί τον ιατρικό τους φάκελο και θα συνταγογραφεί τα φάρμακα και τις εξετάσεις τους.

Από 1η Οκτωβρίου 2022 θα ενεργοποιηθεί και το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού έτσι ώστε οι πολίτες να κλείνουν το ραντεβού τους με την ίδια ευκολία όπως έκλειναν το ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.