ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ύστατο χαίρε στην σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Παππά

15:13 - 17 Σεπ 2022 | Ειδήσεις
Το ύστατο χαίρε στην σπουδαία ηθοποιό Ειρήνη Παππά
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) η κηδεία της Ειρήνης Παππά στη γενέτειρά της, το Χιλιομόδι Κορινθίας.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας ταξίδεψαν στο Χιλιομόδι για το ύστατο χαίρε στη σπουδαία ηθοποιό, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, αφήνοντάς μας σπουδαία παρακαταθήκη τις ερμηνείες της.

Η σορός της εμβληματικής ηθοποιού έφτασε περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Χιλιομόδι για την εξόδιο ακολουθία, καθώς επιθυμία της ήταν η κηδεία να λάβει χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα της και να ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς.

Ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης, γιος της αδελφής της Δέσποινας, έφτασε στην εκκλησία κρατώντας ένα κλαδί ελιάς, ενώ το παρών έδωσε και ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος, γιος της αδελφής Ευαγγελίας.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ταξίδεψε στο Χιλιομόδι για το «τελευταίο αντίο» στην ηθοποιό, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Ηλία Ψινάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:24 - 17 Σεπ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.