ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

18:27 - 15 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως στη Θεσσαλονίκη, όπου τελέστηκε η κηδεία του στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (15/10).

Υπενθυμίζεται ότι ο δύο φορές Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχασε τη μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου, σε ηλικία 43 χρονών.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τον πρόωρο χαμό του.

«Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό» φώναξε ο πατέρας του σε μία συνταρακτική στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Στο φέρετρο του Νικολαΐδη, τοποθετήθηκε η ελληνική σημαία, ενώ στην τελετή συμμετείχε και άγημα της Πυροσβεστικής, στην οποία ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν αξιωματικός.

Εκατοντάδες άτομα, συγγενείς και φίλοι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, για να αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά τον αθλητή.

Σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, τα δύο ολυμπιακά του μετάλλια μπαίνουν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα διατεθούν σε δομές για παιδιά.

Παράλληλα, η οικογένειά του είχε ζητήσει αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα ευαγή ιδρύματα Φλόγα - Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:55 - 15 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.