ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολωνός: Συνελήφθη και 36χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

13:16 - 16 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Κολωνός: Συνελήφθη και 36χρονος για τον βιασμό της 12χρονης
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς η ΕΛΑΣ συνέλαβε άλλον έναν άνδρα το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για 36χρονο ο οποίος έκλεισε ραντεβού μέσω του σκοτεινού chat room, συνάντησε και βίασε έναντι αμοιβής την 12χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Τον 36χρονο αναγνώρισε η 12χρονη την περασμένη Τετάρτη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όταν έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:20 - 16 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.