ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιασμός 12χρονης: Αναμένονται νέες συλλήψεις εντός της ημέρας

11:35 - 18 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Βιασμός 12χρονης: Αναμένονται νέες συλλήψεις εντός της ημέρας
Μετά τη νέα σοκαριστική κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών και κυκλώματος μαστροπείας, αναμένονται νέες συλλήψεις εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά τη νέα κατάθεση του κοριτσιού η αστυνομία έφτασε κοντά σε περισσότερους εμπλεκόμενους με την υπόθεση και έτσι πιθανά μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν από 2 έως 5 συλλήψεις, με τα αντίστοιχα εντάλματα να αναμένεται να εκδοθούν από την ανακρίτρια.

Στην τρίτη του κατάθεση το κορίτσι υποστήριξε ότι στον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο Ηλίας Μίχος πέρα από τον ίδιο ερχόταν σε σεξουαλική επαφή και με άλλους άνδρες.

Ακόμα, εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της ανήλικης, να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ακόμα συλληφθέντες για την υπόθεση, έχουν πάρει προθεσμία για την απολογία τους μέχρι την Τετάρτη με τους ίδιους να προφασίζονται ιατρικά και ψυχιατρικά προβλήματα, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:51 - 18 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.