ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας ο δολοφόνος του γιου του στη Μενεμένη

10:11 - 28 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας ο δολοφόνος του γιου του στη Μενεμένη
Ο πατέρας ταυτοποιήθηκε τελικά ως δράστης της δολοφονίας του 41χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο 69χρονος είχε εντοπιστεί αναίσθητος δίπλα στον νεκρό γιο του και οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή εναντίον του, καθώς δεν διαπιστώθηκε τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του εγκλήματος.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς έφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα από εργαλείο, το οποίο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον 69χρονο πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι μετά το φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα άγνωστων χαπιών.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν συχνά καυγάδες το τελευταίο διάστημα, καθώς γείτονες ανέφεραν ότι ο γιος ήταν τοξικομανής.

Τους δύο άνδρες εντόπισε η μητέρα του θύματος και σύζυγός του φερόμενου ως δράστη.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:13 - 28 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.